Recenze krémů na zadečky/ nappy creams review

by - 29.11.13


Na úvod chci podotknout, že my máme papírové plínky a zadeček Valentince mažu téměř při každém přebalování. Nemažu jen po koupání a občas, když měním jenom počůranou plínku. A vy mažete pokaždé nebo taky vynecháváte, jako já, aby si zadky zvykaly? :)

Bepanthen Care mast 
tuba 100g, lékárna Dr.Max 299,-; mají i v DM
nanášení: lesklá hladká mastička, zbytečně moc lepí, táhne se
balení: "kovová"tuba, vršek se dobře šroubuje, akorát e do ní díra jak vrata (navíc, když ji propíchnete jen trošku - zase nejde vymáčknout)
bonus: super i na bradavky - hojí skvěle



BabyPanthen mast
tuba 100g, lékárna Dr.Max 165,-
nanášení: hladká mastička, lepivá
balení: Krize! Kovová tuba. Asi do půlky bez problémů, když ji ale máte poloprázdnou (stav na obrázku) našroubovat víčko se dá přirovnat k vyndání ježka z klece a když chcete tubu srolovat a dostat se tak i ke zbytku, v ohybech popraská a udělají se tam minidírky, kterýma pak při každým zmáčknutí lezou nitky mastičky; (kvůli tomu jsem tubu vyhodila ještě před úplným vypotřebováním, protože jsem měla pořád všechno popiplaný)



Sudocrem
kelímek 125g, lékárna Dr.Max 139,-; 400g kelímek vychází na cca 300,-
nanášení: hutný krém se roztírá dobře, nelepí
balení: kelímek je dobrý, ale tuba je asi hygieničtější
bonus: je super i na pupínky a levandulově voní



Rybilka Neo
tuba vzorek; lékárna Benu 100g za 119,-
nanášení: normální krém, tak dobře se roztírá, že opravdu stačí trošička
balení: plastová tuba, u stogramového balení je dírka menší než u obou "panthenů" a víčko se nešroubuje, ale je klasické zacvakávací - super!
bonus i nebonus: trošku smrdí po rybách, ale prý míň, než u obyč rybilky (to ale nemůžu posoudit, tu jsme neměli)



Suavinex Nappy cream
tuba 75g , eshop mimimi 149,-
více informací a fotek v tomto článku
nanášení: hutný krém, dobře se roztírá, není po něm "mokrý lepivý pocit", prdelka je po nanesení úplně suchá
balení: tuba je plastová a oceňuju malinkou dírku, krém tolik neubývá
(ne)bonus: tak starodávně mýdlově voní (mně ale ne :))


Většinou, když dobře hledáte, mají někde nějakou akci, ale při normálních cenách to vypadá asi tak...
 Bepanthen    100g---------300,-
  Suavinex      100g---------200,-
 BabyPanthen 100g---------170,-
  Sudocrem     100g---------100,-
  Rybilka NEO  100g---------100,-

Můžu říct, že Valentinka se mírně oprudila zatím jenom dvakrát, a v obou případech do druhého dne bylo vyřešeno, poprvé díky Bepanthenu a podruhé díky Sudocremu. Takže moc nemůžu soudit, co opravdu funguje na vyléčení na stoprocent. Jen můžu říct podle svých osobních sympatií, že...

...bepanthen je jistota (ale taky jistota toho, že za něj utratíte "majland")
...sudocrem je super, akorát na mě moc vysušuje
..."nepík" od Suavinexu je super, ale nevoní mi a je drahý
...babypanthen by byl super, kdybyste ho mohli vypotřebovat celý a ne třičtvrtě

zleva: Bepanthen, BabyPanthen, Rybilka Neo, Sudocrem


Vypadá to tak, že jakmile vypotřebujeme všechny zbytky a vzorky, necháme si Sudocrem na už rozjetej problém a Rybilku NEO na prevenci.

Takže já zase mažu :)
Ahojte

You May Also Like

13 komentů

  1. Ahoj
    já jsem si teda pťiplatila za ten Bepanthen. V porodnici jsem dostala vzorky Sudocreamu, Rybilky neo a právě Bepanthenu. Sudocream je podle mě fajn, hlavně ta konzistence. Na té Rybilce mi děsně vadí jak to smrdí rybinou, to jsem prostě Esterce udělat nemohla. Takže nakonec vyhrál Bepanthen.
    Mám doma ještě klasický Aviril krém na opruzeniny, ale to je jak indulona. Zůstává po něm úplně bílý zadek a drží jako blázen. Nejde to ani umýt :-D. Takže ne.
    A pak jsem ještě dostala obrovskou plechovku krému znašky Penaten (je to kupované v Rakousku), ale ten je tak tuhý, že to ani rozetřít nejde. Prostě hrůza.
    Jinak díky za recenzi. O tom, že Sauvinex dělá i kosmetiku jsem nevěděla.
    Krystyna

    mojeradostiatak.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem spokojena s mastí Rybilkou, vždy pomůže, a rybí vůně se dá přežít....Je to český výrobek, kterému dáváme přednost.

    OdpovědětVymazat
  3. Přípravek Rybilka Neo používáme ke vší spokojenosti, je to skvělý výrobek a hlavně český výrobek, který má velmi moderní, komplexní složení a pomáhá proti opruzeninám, mohu jen doporučit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně převládá v mém okolí bepanthen,ale je potřeba si za něj připlatit. Mám taky pocit, že ta Neo Rybilka je super volba... U dalšího mimina uvidím :)

      Vymazat
  4. Ahoj holky, já jsem teda velmi spokojená s Rybilkou Neo, supr víčko, které otevřete jednou rukou, nevyprskne vám půl balíčku a krásně se roztírá a nedře. Její "vůně" mi tedy vůbec nevadí, ale jde o vkus, že..:) Já používám i na své dva exémové prsty a můžu jedině doporučit, olejíček uvnitř mi je krásně promastí a vůbec pak nepraskají, takže za mě palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem spokojená s Rybilkou Neo. Je skvělá nejen na opruzeniny u dětí, ale doma ji používáme třeba i na spáleniny. Krásně promastí,nevysušuje, má (oproti staré Rybilce) příjemnou a neutrální vůni. Hlavně ji můžu používat i já, alergik, protože neobsahuje žádné přidané látky (jako jsou parabeny a konzervanty) a zároveň podpořím český výrobek.

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzka - já jsem taky pro inovovanou Rybilku Neo, je bez konzervantů, parfemace s komplexním složením Rybí olej, Mandlový olej, Panthenol, Oxid zinečnatý, vitamin E – není už tak cítit rybinou, cenově vyjde taky dobře a hlavně - je to český výrobek, který opravdu pomáhá.

    OdpovědětVymazat
  7. Já tedy využívám Rybilka Neo, je bez chemie, bez parfemace, má dobře fungující obal a fajn se roztírá. Cenově je snesitelný a navíc podporuji české výrobce :)

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem zkoušela všechny zde jmenované masti,ale nejlepší byla Rybilka Neo.Nedráždí již vzniklý problém,je bez konzervantů a jiných přidaných látek,které miminka zbytečně dráždí.Hezky se roztírá a má menší a lepší víčko.Používám ji i v kombinaci s ubrousky,které jsou také super.

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem zkoušela všechny zde jmenované masti,ale nejlepší byla Rybilka Neo.Nedráždí již vzniklý problém,je bez konzervantů a jiných přidaných látek,které miminka zbytečně dráždí.Hezky se roztírá a má menší a lepší víčko.Používám ji i v kombinaci s ubrousky,které jsou také super.

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovídám všem naráz: Vidím že rybilka vede :) my už teda teď ve 3 letech nic pravidelně nepoužíváme, ale máme doma ještě sudocrem, když je občas potřeba :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám Bepanthen, je fakt super a vždy pomůže, nakupuji zde a nemůžu si stěžovat: https://www.plenylevne.cz/na-opruzeniny/bepanthen-care-mast-100g/

    OdpovědětVymazat
  12. Ať už preferujete Bepanthen nebo Sudocrem koukněte sem, určitě si vyberete a hlavně je to za super ceny: https://www.plenylevne.cz/na-opruzeniny/

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)