BEJBY NA KÁVĚ/ Brno - Caffé Tripoli Kids

by - 22.2.16

Zubařka v samém centru Brna je teď pro nás tak trochu výhoda a když už musíme, uděláme si z toho aspoň výlet. Původně jsem nás dvě k paní zubařce přímo u Hlavního Nádraží zaregistrovala, protože jsme v centru bydleli, ale teď když musíme 20 minut autem až do Brna spojíme to buď s procházkou po městě, s nákupem čehokoliv a nebo s nějakou dětskou herničkou a kafem. 

Tentokrát jsme na Masarykově 25 v Caffé Tripoli Kids.


"Dětský Tripoli" nám úplně poprvé ukázala teta Leňa (zdravíme Ivušku :) Na první pohled obyč kavárnička ve tvaru nudle a na druhý pohled moderní krásný prostor, luxusní jídlo, dost šikovný a praktický nudlovitý půdorys, spousta hraček, vypolstrovaný hrací koutek, krásné toalety, tv s pohádkou, dortíčky a výborný kafe...







Nejdřív ta nudle. Ať sedíte u jakéhokoliv stolu, vidíte na celý prostor. Na koutek, vchod do kavárny, vchod na toaletu i na všechny ostatní stoly. Vím, že ten prostor je tam odjakživa, takže asi to nebyl úplně záměr udělat nůdl - kavárnu, aby měly matky přehled o svém dítku. Ale velké plus to teda je!

Další nudle. Aglio Olio. Miluju olejovo-česnekový špagety a tentokrát je v Charlies měli zrovna na meníčko. Ano. Přes chodbu je Charlies Square a Tripoli Kids umožňuje si objednat z jejich lístku cokoliv, teda asi...vždycky jsem si dávala jen meníčko. Obsluha pro něj vedle "skočí" a vy se dobře najíte a přitom koukáte na svoje děti. Žádný Panini a tousty. 





Moderní, dřevem obložená kavárna s homemade dortíky, šlehajdou a dobrým kafem v úplným centru, kde hračky vypadají hezky, čistě a WC taky :)
Ceny tak nějak normální a poplatek za dítě v koutku je 30,-. V létě mají před kavárnou velkou atrakci podobnou nějakému hradu se skluzavkou a prolézačkama, tak to musíme ještě vyzkoušet :)

Nám se tady moc líbilo :)







You May Also Like

5 komentů

  1. MY se tam taky chystáme, ještě jsme tam nebyly:) Do centra se ted nějak poslední dobou nemužem dostat :(

    Sleduj mne také na :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Navstivili jsme kavarnu dnes, 26.4.2016. Dcera začala plakat, byla neutesitelna. Pani vedouci přiškočila ke stolu s tim, ze si mam svou dvouletou dceru utisit. Dala mi prednasku o tom, jak ma sama tri deti, a zadne z nich nikdy takhle nevyvadelo. Snazila jsem se vysvetlit, ze kazde dite je jiné a ze ji to za chvilku prijde, ale bohuzel, pani vedouci trvala na svem a oznamila mi, ze pokud nemohu dceru nemohu utisit, ze nemam chodit do verejnych prostoru, a at okamzite opustim kavarnu.

    Cili pokud si nemuzete byt jisti, ze vam dite v prubehu navstevy Caffè Tripoli Kids nezacne plakat, doporucuji se této kavarne vyhnout. Usetrite si trapneho vystupu pani vedouci a třiceti korun za vstup.

    OdpovědětVymazat
  3. L.A. tak to je blbý, chápu Vaše rozhořčení. Asi bych se být Vámi obrátila na provozního/majitele. Tohle by si neměla obsluha dovolit nikde, i když dokážu pochopit, že je to někdy dost "na palici". Nicméně my tam byli několikrát i ve skupinách mamin s dětma a VŽDYCKY jsem se setkala jen s milým a vstřícným přístupem personálu, jak slečen, tak jednoho mladého muže.

    Tak přeju lepší dny v jiných kavárnách ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeho tá kaviareň je inak rozkošná! :) Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)