Námořnická party MAMAblog roku 2016

by - 9.6.16

Ach jo. Už je konec. Přiznám se, že mě to strašně bavilo... být celých 25 dnů v napětí a v očekávání a jako musím říct, že jsem se cítila hodně důležitě :D Ono to tak bývá, většinou ti, co jsou někde s odřenýma ušima, tak mají tu největší radost a hrozně jim to zvedá ego. No - přesně můj případ, co si budem povídat... :)

My dvě, moderátorka Romana Navarová a Kristýna Křížová z Agátinsvět.cz
foto: Tereza Červinková


To, že mi bylo ctí být vůbec nominovaná do této ankety, už asi nemusím opakovat. 


Když jsem dostala pozvánku na vyhlášení, byla jsem fakt nadšená. Hned jsem si plánovala 2 a půl hodinovou cestu autem po D1. D1 nezklamala. Třičtvrtě cesty jsme jely (slovy naší babičky - promiň mami, já musela) "...dvěma pruhy, z toho jeden má šířku dva metry a tvoje auto, Vendul, dva metry pět." Výsledek? Babičku jsme nechaly doma.

Jak největší turista jsem si zapla GPS na 10 minutovou cestu městem, protože Starou Prahu fakt neovládám. Pohled pro Bohy, to v Praze ještě neměli. Dvě námořnický uklízečky s telefonem v ruce "...pokračujte rovně po ulici Hybernská..." a "...divej, šalinta, mami." A Válec tomu nasadila korunu, když jsme u Obecního domu míjely černocha. "Ten pán je ale hnědý...šejooo?". Ano Valinko. A taky doufám, že je hluchý. 

Po cestě jsme potkaly Verču s Lukáškem z blogu Veru Harnol a Báru s Elinkou z Mama Pocket - i kdybych je z fotek neznala napomohl by nám všem námořnický dresscode, který byl na akci doporučený, protože jedním z partnerů byla módní značka Petit Bateau. Nenápadně jsem ztlumila babu z GoogleMaps a šly jsme s nima.

Vyhlašování se konalo ve Food Story na Dlouhé ulici. Prostor byl příjemný a útulný, ale taková koncentrace ukecaných matek s dětma je vražedná kombinace, i kdyby se to konalo na Letné, takže obdivuju veškerý personál, který se o nás staral. Byl k dispozici i vytvořený hrací koutek se spoustou hraček. Hlavně rybaření - to bylo nej.


 Aaaa záchody, ty byly taky nej. Musely jsme nutně běžet při vyhlašování 1. místa. A pozor... samozřejmě v obou kategoriích. Tak proto to na videu na iDnes.cz vypadá tak na sociálku, když před sebou postrkuju Váju, aby jsme nebyly v záběru, v kterým NEMÁME být.



V den vyhlášení jsem to na instagramu MAMAblogem roku 2016 spamovala dost úspěšně a zároveň to všechno poustovala na fejzbůk, ale opakování je matka moudrosti. Jak to teda přesně dopadlo?

V kateforii EXTRA

1. Mama Lifestyle - po jejím videu před 3 lety vznikl můj nápad začit psát blog
2. Máma v kuchyni - budu muset víc navštěvovat, protože u nás v kuchyni teda máma moc není
3. Deník fejsbukové matky - velmi vtipné, až tak, že to bylo na knihu

V kategorii LIFESTYLE

1. Madame Couquette - velká gratulace sympatické vítězce
2. MK Life - nejusměvavější dětská lékařka, kterou jsem kdy viděla, se strašně užitečným blogem
3. Mámou Stylově - tak Alice je jasnej profík a navíc je to guru pro mámy v beauty a fashion světě

V kategorii ESO - výběr poroty

Malá Máma - komiksová máma
Mama Pocket - jsem ráda, že se dostalo i na méně sledované, Bára si to zaslouží


Oficiální článek na OnaDnes.cz i s videem z akce

Fotogalerie od Terezy Červinkové 




Podle všeho jsme se umístily s Bejbyblogem na 15. místě a z 50 nominovaných je to úplně skvělý. Moc děkuju VÁM VŠEM, kteří hlasovali, protože díky vám jsme se dostaly na super akci, poznaly jsme supermámy, dostaly milé dárečky a udělaly si výlet do Zoo Praha :)

sponzoři a partneři ankety MAMABlog roku 2016 bez kterých by to nešlo

Spešl poděkování patří Mámě celé ankety a to s velkým "M", protože sama velmi úspěšně bloguje (BabyBistro) a celé to pro nás vymyslela, zrealizovala, sama se neúčastnila a myslím, že je ráda, že už to má za sebou. Míšo díky!

Stellinka, Míša z BabyBistro a představitelka Deníku
fejsbukové matky Lucie Nachtigallová
















Budu se snažit dál pokračovat zase o něco líp, protože mám velkou radost, že vás asi bavíme nebo co... protože si tu 15. příčku prostě nedokážu jinak vysvětlit...a nebo naše dvě nejmenované tety musely podvádět :D (zdravím tetu Půju a tetu Dix
...a vás všechny

foto: Tereza Červinková
Ahoj

You May Also Like

2 komentů

  1. Uuuuzasne :-D A té ten pan je hnedy je bezkonkurenční :-D :-D :-D. Jste uzasna dvojka, holky! Díky soutěži jsem poznala Váš blog a rozhodně se těším na další posty. A neboj, usměvavý jsem protože jsem na mateřské :-D Snad to v práci taky chvíli vydržím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    hezky napsané. baví mne číst si zážitky z jedné akce od všech těch blogerek, co tam byly. přijde mi, že jsme byly všechny na jiné akci :) Ale vždy na úžasné akci.
    Já jsem ráda, že jste mi tam vy dvě padly do oka, díky tomu mám na svém listu další blog, který musím sledovat :)
    Mějte se krásně ;-)

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)