Seznamte se :)

by - 6.11.13


Zdravím vás :)
Konečně je tu první příspěvek a ten si dáme v duchu takové miniseznamovačky ;) nesmím se totiž moc rozkecat, abych Vás hned ze startu úplně neunudila.
Něco málo je v úvodu vpravo nahoře, takže se nebudu opakovat, jen dodám, že já jsem "osumdesátosmička" a Valentinka se narodila na konci června 2013, takže teď jsou jí čerstvě 4 měsíce. Žijeme v Brně, celkem blízko centra, s mým skvělým přítelem a Valinčiným skvělým taťkou v jednom. A víc o něm asi neuslyšíte, protože BejbyBlog je takový můj "tajný" projekt a nevim, jak by se tvářil, kdyby zjistil, že se o něm někde veřejně zmiňuju...:) 


MAMIRECENZE

určitě budou články o potřebách pro maminy, sem tam nějaký "dů it jorself", recepty?? asi moc ne ;))) ale na co se já osobně už teď hodně těším? Chystám se zdokumentovat něco na způsob Jillian Michaels 30 days shred challenge. Ještě nevim, jestli přímo přesně tohle, ale to uvidíme, až přestanu kojit, jestli budu potřebovat jenom zpevnit nebo i zhubnout, osobně to tipuju na to druhý ;)
                                                   
MIMIRECENZE
co se týká této části BBlogu, recenze všeho se budou převážně (logicky) vázat k Valinčině věku. Chtěla bych, abyste nekupovaly zbytečně, jako někdy já, věci, které vám (a vašemu miminu) z nějakého důvodu, který si tu přečtete, nemusí vyhovovat.
                                              
OBJEKTIVITA vs. SUBJEKTIVITA

rozhodně nikomu nevnucuju "náš" názor, protože Vája je v tomhle jen obyčejné mimino ;)) a dám příklad: Jí vyhovují šmoulí plínky z Alberta, já je můžu tudíž vychválit až do nebes a jiné mimčo se z nich oprudí. To je jasný. Prostě bohužel. Nebo spíš bohudík - kdyby byla všechna mimina stejná, tak...však to znáte...;) Budu se snažit recenzovat, co nejobjektivněji plus přidám nefalšovanou dvojtou osobní zkušenost, abyste se mohly svobodně rozhodnout jestli investovat do tohohle nebo radši do něčeho jinýho ;) a píšu to tady, abych to potom nemusela u každé recenze opakovat znovu. Děkuji za pochopení ;)
A TROCHA ČEŠTINY NA ZÁVĚR

s dovolením vás budu oslovovat s malým "véčkem", nejdříve jsem nechtěla, ale přece jenom nepíšu dopis na ministerstvo, ale Bejbyblog ;)

Občas tu objevíte i něco konkrétnějšího o nás, kam rády chodíme, co děláme a pokud si přejete něco, o čem bych se tu měla zmínit, napište nám na mail ;) a já už pro dnešek končím.

Vaše
PS.: miniseznamovačka se nám trošku protáhla :)



You May Also Like

0 komentů

Za všechny komentáře moc děkujeme :)