MAMAblog roku 2016

by - 10.5.16

Zdravím vás...

Kdo sleduje náš facebook, už si mohl všimnout, že od 8. května do 1. června probíhá anketa s názvem MAMAblog roku 2016. Je to první ročník, který ve spolupráci se spoustou partnerů pro nás i pro vás připravila hlavní organizátorka máma Míša z blogu BabyBistro. A vy, pokud podpoříte váš oblíbený MAMAblog a pokud budete mít štěstí, budete odměněni :)

O co teda přesně jde? MAMAblog roku 2016 má dvě kategorie: Lifestyle a Extra a v každé z nich můžete dát denně jeden hlas prostřednictvím jednoduchého formuláře a vyhrát tak každý den některou z cen, které pro vás připravili tito skvělí partneři soutěže:



Konkrétní ceny si můžete prohlédnou tady a nebo stačí sledovat facebookové stránky MAMAblogu roku 2016, kde zjistíte, o co se konkrétně ten den hraje. Máme 25 hlasovacích dnů a tím i 25 šancí na výhru. Výhry jsou samozřejmě připraveny i pro blogy které budou vyhodnoceny jako nejoblíbenější na základě vašich hlasů (1 bude vybrán odbornou porotou v kategorii ESO) a celkem jich bude odměněno 9, což je podle mě bomba!

BEJBYBLOG MOC DĚKUJE ZA NOMINACI V KATEGORII LIFESTYLE.

 BYLO TO PRO MĚ VELKÉ PŘEKVAPENÍ, PROTOŽE JAK SAMI VIDÍTE, ZA UPLYNULÝ ROK JSEM NEMĚLA MOC PROSTORU A PŘIZNÁM SE, ŽE I CHUTI PRAVIDELNĚ PŘISPÍVAT. O TO VÍC SI TOHO VÁŽÍM A POKUD SE I PŘESTO ROZHODNETE NÁS PODPOŘITBUDEME MOC RÁDY A MOC ZA TO DĚKUJEME PŘEDEM :)

Všem hlasujícím držím palce a MAMAblogerkám taky. Některé jsou velké, některé menší a některé vůbec(já :)) profesionálky, ale každá si zaslouží ocenění své "práce" už jen nominací v této anketě.

Všechny informace a odpovědi na vaše otázky najdete na www.mamablogroku.cz

Mějte se krásně



You May Also Like

0 komentů

Za všechny komentáře moc děkujeme :)