dětské sluneční brýle KiETLA | baby must have

by - 19.4.17


Sice nám na některých místech v ČR zase začal padat sníh, ale my už se prostě na to sluníčko tak těšíme, že Vám dneska Vája odprezentuje tyhle peckovní brýle od značky KiETLA.

Valince jsem vybrala typ pro věk 4-6let JOKAKID'S. i přesto, že má 4 roky až na konci června, brýle sedí jako já po 16hodinách v práci. Pokud byste ale váhali nad typem resp. velikostí, můžete se "poradit" s touhle bezva šablonou.

Výběr barvy jsem nechala na Váji, ač jsem si jistá, že tohle jsem zrovna mohla s klidem tipnout. PINK vyhrála. Ale třeba ta žlutááááá...ta je!

zdroj: likegroup.eu - výhradní zastoupení KiETLA
v ČR a SR

Vývoj měli na starosti francouzští odborníci a nacpali do těchhle
malinkatých brýleček všechno to nej, co mohli: 

+ kategorie ochrany je 4
(nejvyšší)

+ 100% UVA i UVB filtr

+ velmi odolná polykarbonátová skla
(lepší filtr než u akrylátových)

+ Blue Blocker - filtr škodlivého modrého světla

...a co do nich naopak vůbec necpali (díky, díky za to):

- šroubky
(konec spolknutým částem)

- nebezpečné spoje
(konec přiskřípnutým prstíkům)

- nic, co by se dalo jen tak lehce rozbít
(konec větru v mámině peněžence)



Brýle jsou v užásným recyklovatelným tubusu, ve kterým objevíte mimo jiné i mini-hadříček. Tohle je super věc - protože Vája potřebuje všechno tak, jako dospěláci a proto svoje KiETLA brýlky šudlí hadřičkou, schovává pěkně do tubusu a hezky se o ně stará.


V tubě je i gumička s úchyty na brýle, aby na hlavě dobře držely. Myslím, že je důležitá hlavně u těch modelů pro menší děti, aby bylo těžší si je sundat :) 


Na "nožičkách" jsou vyražené malinké vážky, které jsou symbolem značky KiETLA a jestli mají znázorňovat lehkost materiálu, tak je to povedené přirovnání. Jsou až nepochopitelně lehoučké.


Váju jsem poprosila o pózování a taky o to, aby brýlky zkusila ohnout. Když testujeme, tak se vším všudy. Píšou ohebné a téměř nezničitelné. Tak se podívejte, jak to dopadlo...












Já myslím, že obstály moc dobře... A jestli se líbí i vám a chcete je mít doma, zrovna se o ně hraje na webu www.testovanonadetech.cz 

Takže pokud jste dobře četli, bude tam pro vás odpověď na soutěžní otázku tak lehká, jako jsou samotné KiETLA brýle :)

Nebo mrkněte na web výhradního zástupce pro Česko i Slovensko a tam zjistíte všechny e-shopy i kamenné prodejny, kde KiETLy můžete koupit. 

A my moc děkujeme za možnost otestování a objevení téhle super značky a dětské optiky :)

Vája je viditelně nadšena :)




You May Also Like

3 komentů

  1. Mohu potvrdit, že brýle jsou super a s takovou péčí jako je utírá Vája, si brýle ošetřuje málokdo. Pořád jsou podle ní "zapatlané" a takové si ona na oči prostě nedá. Takže šudlí a šudlí a šudlí....až je spokojená.
    Prostě skvělá věc tyhle brýle pro malé dospěláky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Brýle vypadají zajímavě. Určitě je synovi také koupím. Je mu ale teprve rok, takže jezdí v kočárku, takže mu dávám proti sluníčku stříšku, tak brýle zatím nepotřebuje. Já ale v létě bez slunečních brýlí nevytáhnu paty z domu. Vloni jsem našla perfektní sluneční brýle plzen a nedám na ně dopustit.

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)