Titul 2. Maminka ČR 2017 - můžu si to nechat napsat na zvonek?

by - 7.2.18


Vzhledem k tomu, že jsem včera v Makru uviděla v nádrži humra, tak nějak jsem si řekla, že už bych vám měla konečně napsat, jak jsme se měly ve finále Maminky ČR 2017. Humr? Ano, tuto soutěž už mi bude navždy evokovat právě humr....

Je to celkem už stará záležitost. Finále proběhlo 19.listopadu a většina kdo nás sleduje ví z instagramu nebo fejzbůku, že jsme se proflegmošily až na 2. místo.. Takže 2. Maminka ČR 2017. Těší mě :D

Přípravy probíhaly stejně jako semi, jen semifinále bylo takové komornější a bez vaty (vystoupení, přehlídky a tak). Taky bylo jen pro nás, pro rodiny a známe, abysme si zvykly.

Zase nás krásně namalovali a učesali a Karkulku jsme tentokrát už zvládli jako profíci. Dokonce jsem měla jako velká holka port... no taky jsem o něm mluvila dostatečně důležitě skoro celý den, co vám budu povídat :) Pro Vali jsme nechali normální, protože takhle byla zvyklá, držet ho v ruce a soustředit se na něj :)



Měla jsem dva velký fankluby, fakt jsem byla nadšená, že nás přijeli podpořit, i když jsem přes světla do těch lidí moc neviděla. 

Celkově byl program nabitý, jen si osobně myslím, že bylo málo prostoru pro nás soutěžící. No prostě jsem se nemohla vykecat no :D Rozhovor byl na Váji, kdy se jí pan Podhůrský ptal, čím ji mamka nejvíc štve... A čím myslíte? A já se nedostala ke slovu. Pojďme si říct, že to ale bylo nejspíš pro dobro všech :)



Co určitě musím ještě zmínit, tak nádherné molo, na které se efektně sestupovalo z pódia třemi "milými" schůdky. Možná i proto jsem si pro přehlídku HL módy vybrala džíny, svetr a kulicha, abych to nemusela proběhnout v podpatcích. No a právě po vyhlášení, totálně zpocená, se 17kilovou vzlykající Vájou v náruči s obrovskou sukenicí jsem se tomu stejně nevyhla a na mých nových štekličkách se mi opravdu moooc efektně sestupovalo. Měla jsem strach aby se mi ty podpatky nezlomily. Už jsem se viděla jak letím zamotaná do těch šatů pod pódium do lidí i s Valinkou. No uf.
 
Pozooor, dítě přes rameno, sukni do hrsti a uuuf ...

...velké vítězství, že jsem to dokázala...slézt!

Šaty jsme zkoušely předešlý den v jihlavském svatebním Salonu Duet, kde měli teda fakt moc krásný modely. Když jsme tam všechny vtrhly (co kdyby náhodou některá vybrala ty krásnější, že :) vzala jsem první šaty, které se mi líbily. Protože byly úplně z nové kolekce, nebyly zkracované a tím pádem dlouhé, jak týden před výplatou, ale dostala jsem pod ně ještě spodničku :) 


Takže v obrovské sukenici, s ramenama jak světový plavec jsem si šla s Valinkou pro korunku. Oni předtím moderátoři říkali, jaká se bude předávat cena 2.mamince, ale vzhledem k tomu, že jsem si nemyslela, že to budeme zrovna my, tak jsem to nějak nepochytila a když mi pan Kováč předával voucher na večeři v hodnotě 5.000,- a řekl, že mi pak dá vizitku, zavolám a on přijede, tak jsem to moc nechápala :D Jakože, kam by jezdil nebo co... Potom v autě na cestě domů jsem se dozvěděla, že přijede udělat humra k nám domů. 

tady už to začíná pomalu nabírat grády...jakože kvítko?! A kde mám poníka?
Valinka u předávání korunky začala strašně od srdce plakat. V tom chaosu a hluku jsem se jí ptala proč pláče, ale vůbec jsem jí nerozuměla, jak vzlykala, jen se mě držela kolem krku a plakala. Po závěrečné promenádě po molu všech vítězných maminek (já s Vájou v náručí) a po společným focení (já opět s Vájou v náručí) - bylo mi fakt vedro, obršaty, Vali ulepená od slz :D no fakt pecka, jsem se dopátrala příčiny.


Každopádně jsem se nakonec dopátrala. Ostatní děti dostávaly v balíku My little pony koníka a první tři děti dostávali tablet, jenže vzhledem k tomu, že dostala tablet, který jsem dostala navíc do ruky já a koníka ne, tak spustila fakt srdceryvný pláč, protože kolem těch balíků celý den chodila a pořád mi je ukazovala, tak jsem pak pochopila, jak moc si ho přála. Ve vteřině donesla paní ředitelka Prokešová jiný balík i s koníkem a když jsem viděla jak se k celýmu tomu celofánovýmu balíku přitulila a držela ho takovou silou, aby ho náhodou někdo nevzal, bylo do breku málem zase mně.


Celou soutěž byla právě úplně v pohodě, přejala asi i můj klid, že nejde o nic, my jsme nesoutěžily, ale užívaly jsme si soutěž, nechala jsem ji i namalovat (jooo fakt, chtěla jsem aby si to užila se vším všudy) tak jsem právě byla strašně zmatená, proč pláče, když dostala navíc i korunku...a bylo mi jí v té chvíli hrozně líto. 

Ale všechno dobře dopadlo. Vali chce pouštět pořád dokola videa a ukazovat fotky, na které se můžete podívat na stránkách maminka-cr.cz, přímo pod přihláškou na letošní ročník 2018. Na videa koukněte i na FB stránkách maminky

No a přihlaste se!
Za ten zážitek to určitě stojí a u nás to splnilo to, co jsem si přála. Společný zážitek jen nás dvou. Do finále jsem šla s tím, že si přeju korunku i pro Vali, bylo mi úplně jedno za co, jen jsem chtěla aby měla svou holčičkovskou.

Teď máme každá svou, ještě jednu navíc schovanou ze semifinále a kopec zážitků. A jediný co bych si ještě možná sobecky přála a proč si říkám, že by bylo fajn být první je to, předat v příštím ročníku korunku další mamince. Nevadí. Chtěla jsem říct - příště, ale to už určitě nebude, takže budem fandit a sledovat další ročník. 

Tak kdo se hlásí?



Všechny fotky kromě "dítě přes rameno" a "rozhovor" jsou z oficiálních stránek maminka-cr.cz

You May Also Like

2 komentů

  1. ....škoda, že není nějaká soutěž pro dědoušky, hned bych se přihlásil....jen doufám, že ty bys nebrečela pro poníka, ale možná pro tamagočiho :-)
    Krásný článek....

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych nebrečela, já bych tam s tebou do toho finále ani nedošla :D Bychom se rozhádali už doma při obouvání bot :D Ještěže to dítě není po nás...:D

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)