Oslava (za) PĚT

by - 16.7.18

Ahoj všichni,
vzhledem k našemu hektickému přelomu června a července jsme se přehoupli z oslavy Vájiných narozek hned do dovči a pak hned zpátky do reality všedních dní, tak jsem vám nestihla ani ukázat tu Vájinu oslavu. Jen krátce spíš ve fotkách...tady je.



Výzdoba je kombinací Aliexpressu, Kiku, balonky.cz, proparty.cz a vyvolej.to. Balonky jsou ve vetšině z Ali, s tím, že se mi strašně líbily ty s těmi flitry uvnitř, ale je třeba je heliem nafouknout opravdu téměř do prasknutí, protože jinak jsou moc těžké a padají k zemi. Fóliová pětka, která nám uletěla asi po 10 minutách přišla na cca 40,- a dodání trvalo cca 14dní. Takže rychlovka za pár korun a musím říct, že nepraskl ani jeden.


Mimo to, že nám ulítla pětka hned ze startu, tak zhruba časově stejně to zabalil i motorek v čokoládové fontáně. Tak jsme čokošku jedli na prasáka přímo z mísy (fotka výše) :D


Děkuju všem, kteří mi dávaly tipy na dortařky z okolí Bystřice. Kdo bude chtít, ráda se podělím do soukromé zprávy, vzhledem k tomu, že mám na paní telefonní čísla.

Dort jsem objednala nakonec u slečny z Olomouce Petucakes, kde ho vyzvedával děda. 
Byla to jednorožčí máma a 15 jejích miminek, kdy každej dostal cupcake a Valince zbyl dort, kterej jsme chtěli ještě i dát ochutnat sousedům doma. Bohužel jednorožce evidentně žerou i kočky, takže na sousedy nezbylo. Záměrně nepíšu naše kočky, protože jsem je u toho nechytla, ale sousedovic Dorota prej ten den blila, tak bych to viděla spíš tímto směrem. Karma Dorotice! A Vendulo, ty zavírej garáž!

Byl moc dobrý, krásně vypadal a kočku bych přetrhla!


Valinka si hrozně přála sedačku na kolo pro panenku a byla jí slíbená, až se naučí jezdit bez koleček. Jezdit se naučila a pořád o ní básnila. Kolo, co měla, má teď u našich a doma má tohle růžové s košíčkem a sedačkou ze sport4outlet.cz.


Je pravda, že organizačně to bylo celkem náročné, pro 15 lidí vytvořit doma klidné posezení je trošku "mission impossible". A aby nemusel nikdo do Brna, uspořádali jsme ji u našich v Bystřici, tak si i mamka dost "užila" :)


Ale děda s babi to prostě nezkazí, navlečou si na sebe cokoliv, když jde o Vali a je srandy kopec. Kdo pamatuje i loňskou TROLLÍ oslavudědu jako Větvíka a babi jako Poppy, ví o čem mluvím :D :D :D

Těchto pár fotek je maximum, co z toho dokážu vymáčknout, protože opravdu tentokrát to bylo takové všechno lehce nakřivo a docela se divím, že i ty fotky mi někdo nesežral :) 
Ale Vali měla radost a zase jsme se po dlouhé době měli důvod všichni sejít :) A o tom to je.


PS.: Asi bych měla požádat babi s dědou o souhlas se zveřejněním. Začíná to být s těmi maskami na hranici :P

You May Also Like

3 komentů

  1. ...no nevím, nevím dcerko GDPR (ochrana osobních údajů) je GDPR a od 25.5. to není žádná sranda, budu zvažovat zda nepožadovat nějakou částku za autorizaci, no, ale vzhledem k tomu, že jsi matka samoživitelka, tak se spokojím i s platbou v naturáliích (a může být i v tekutých :-) )

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsme taky měli narozeninovou oslavu syna, kterému bylo patnáct let. Rozhodli jsme se pro oslavu na zahradě, jelikož měli přijít ještě synovi spolužáci, a to bychom se do domu nevešli. Proto jsem koupila na internetových stránkách https://www.tentino.cz/hranate-skladaci-stoly/ skládací plastový stůl, na který jsem připravila švédské mísy. Celá oslava se vydařila a hosté si brali pohoštění dle libosti.

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)