Kde se v Brně rodí aktovky?

by - 26.7.19


...NEJDŘÍV ALE, KDE SE V BRNĚ KUPUJÍ?

Na jaře ve školce začala klasická předškolákovská mánie a Vája chodila každý den domů s tím, že Sabinka už má aktovku a Eliška už mám taky aktovku… Tak jsem jí slíbila, že si jedno odpoledne uděláme výlet do obchodu a nějakou taky vybereme.



Moc jsem nevěděla, kam jít, přece jenom na aktovky nechodíme jako na zmrzlinu. Chtěla jsem mít na jednom místě co největší výběr typů a různých značek. Na nějakém chytrém mama-fóru jsem vypátrala velmi oblíbený Dětský eshop na brněnské Lesné. Velký výběr, hodně různých značek, profesionální přístup, spoustu dalších designů skladem a nemají problém s tím, když chcete nějaký přinést a vybalit na vyzkoušení.



To je přesně to, co si představuju od specializovaného obchodu vlastně na cokoliv. Abych mohla dát Vali vyzkoušet 6 aktovek a obejde se to bez šklebení, že to pak někdo zase musí srovnat zpět do regálu.


kolekce Santoro od Oxybag.cz



A KDE SE V BRNĚ TEDA AKTOVKY NARODÍ?

…aneb JAK JSME SE S VALI DOSTALI K KARTON P+P
Když jsem vyhledávala prodejny aktovek v Brně, kam bychom mohly s Val zajet vybrat tu první školní aktovku, úplně nejdřív jsem ale narazila na KARTON P+P. Byl mi sympatický v první řadě hlavně proto, že sídlí ob vesnici od nás (samozřejmě, když si to můžu zjednodušit, proč to nezfouknout cestou z práce že?). Volala jsem, dokdy mají otevřeno a dozvěděla se, že tam je jenom výrobní sklad a centrála. Tentokrát mi to zjednodušení trošku nevyšlo no a příběh s Dětským eshopem už znáte z řádků výše 😊

V tu chvíli by mě ani ve snu nenapadlo, že o pár týdnů později mě osloví Karton P+P potažmo OXYBAG, abychom se přijeli podívat a popovídat si o možné spolupráci.


Tak přátelské zákulisí jsem u žádné firmy, s kterou jsem zatím spolupracovala, neviděla. Vlastně jsem pořádně nikdy neviděla zákulisí :-P Holt se mi často nestává, že by mě značky a firmy zvaly na eventy, do svých skladů a výroben.


Pozváním do skladu, do výroby kancelářských potřeb, pochopením logistiky výroby aktovek a batohů nejen pěkně poplácali po zádech v OXYBAGU naše bejbyego :-D, ale odhalili mi tak velmi přátelské až rodinné fungování uvnitř firmy. Mohla jsem nakouknout na chystané novinky, viděla krásnou novou kolekci OXYLADY, stylové urban batohy a nespočet školních potřeb, aktovek a batohů v nespočtu designů.



6 VĚCÍ, KTERÉ BYSTE MĚLI O KARTON P+P A OXYBAG VĚDĚT.
  • jedna rodina
    • P+P Karton vyrábí školní a kancelářské potřeby od roku 1996. Před 7 lety vytvořili svou vlastní značku OXYBAG, čímž rozšířili svoje portfolio o studentské a školní batohy, aktovky a módní doplňky
  • až 12 dílné komplety pro školáky
    • co mě nejvíc zaujalo, tak je jeden design a k němu celá řada různých produktů, které k sobě pasují… Ano, ok, většinou koupíte jednotně aktovku a penál, ale jestli s nima i stejný sáček na cvičky, klíčenku, peněženku, zástěrku do výtvarky, podložku na stůl, desky na sešity, desky na abecedu a číslice, kufřík a lahev na pití, to už si nemyslím. OXYBAG tohle dělá. To je 12 věcí v jednom designu a neřešíte dál nic! 
tohle je jen zlomek toho, na čem všem může mít vaše holčička tohoto koně...
  • vlastní design
    • Mimo licenční designy (Frozen, Minnie, Santoro, Spiderman, FC Barcelona,…) vsadili na vlastní design a v kancelářích OXYBAG v Rajhradě tak vznikají grafické návrhy, které drží krok se současnými trendy.
  • certifikace samozřejmostí 
    • Jak batohy, tak školní aktovky prochází certifikací, vše je propojeno odborníky a fyzioterapeuty
  • od předškoláka až po dospěláka
    • Oxybag vaše dítě může provázet od školky až po dospělého studenta vysoké školy třeba lékařské fakulty :-P Svědčí o tom rozšíření sortimentu pro velké děti neboli dospělé. Potvrzují to NOVINKY 2019 - kolekce Pastelini, kosmetické tašky Oxylady nebo studentské a urban batohy.
OXYURBAN
  • ČESKO!
    • Vždy jsem moc ráda, když můžu podpořit českou značku. Navíc, když mám jejich příběh rovnou za humny...to je pro mě zase něco 😊

V dalším předškoláckým článku vám ukážu obě aktovky pro prvňáčky. Tu, kterou jsme dostali na vyzkoušení od OXYBAG a aktovku, kterou si Vali vybrala tehdy v prodejně Dětský eshop ARS UNA. Ukážeme si, co by moderní aktovce nemělo chybět a pár tipů na správné nošení.

Tak jste třeba zase poznali jednu českou značku navíc. A pokud jste dodnes odolávali mánii na aktovky, na Dětský eshop mají na některé kousky z loňské kolekce OXYBAG 30% slevu, tak mrkněte :)







You May Also Like

2 komentů

  1. Super, taky jsem zrovna pro syna vybírala nový školní batoh, takže je super nahlédnout takto pod pokličku a vidět, jak se vlastně takový batoh i jiné školní potřeby vyrábí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec netušila, co máme "za domem" a jak to tam funguje :-P

      Vymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)