Weby v únoru

by - 5.3.14

Ahoj,
zdravím vás po delší době. Za únor jsem vám zůstala dlužná ještě moje oblíbené weby. Se dívám, že jsou všechny tento měsíc zase spojené s rodičovstvím. Snad už mě proboha ten můj "rodičák" nedegradoval na takový ten typ matky, která nemluví o ničem jiným než jenom o hovínkách, plínách, zubech a šestých nemocech. Budu se muset nad sebou zamyslet a povinně si naordinovat nějakou "normální" četbu. Naposledy jsem o Vánocích přečetla Písečného muže za tři dny a od té doby to odbývám zprávama na Primě. Žádná sláva, ale zase lepší jak Nova :)

PRACUJÍCÍ MATKA <------ klik
obrázek z článku "Paní na úklid"
Prvním hezkým blogem je "Pracující matka", kterou jsem objevila na základě postu od Černé MooryTakový čistý, pozitivní, skvěle psaný blog redaktorky časopisu, která se stala mámou. Krásný design, jednoduchost. Jak sama říká, blog odráží snahu skloubit péči o syna a práci redaktorky. Pro mě osobně strašně inspirativní věc, neboť moje vysněná práce vždycky byla práce v médiích. Nevím, jestli to taky tak máte, ale jsou články, které se čtou pomalu "samy" a tohle je zrovna ten případ. Možná taky proto, že jsou psané profíkem (přemýšlím, jak by to šlo správně genderově napsat, ale asi nijak :D) SUPER!

SEXYMAMAS <------ klik
Trojice moderních matek, která založila tento web. Rozhovory se slavnými ženami, které se stali matkami, sexy mámy a jejich outfity, různé tipy na výlety, jídla, cvičení, oblečení, místa,... Sice mám radši osobnější pojetí, ale narozdíl od osobních blogů, u kterých topuju jen ty, které mi sednou opravdu celkově, tady si člověk najde to svoje a ostatní číst nemusí :)

PRODĚTI.CZ <------ klik
Obrázek z nabídky "Silikonové formy na moučníky, sušenky a pralinky pro šikovné maminky"
Pro změnu tak trochu jiný e-shop. Spíš nákupní klub :) Kdo zná například FashionDays, tak tohle je něco podobnýho, akorát jsou tady zaměřeni na maminky a děti. Zajímavé, jedinečné zboží a značky, které u nás neseženete nebo těžko seženete, v časově omezených kampaních. Já tenhle způsob miluju a i když věci nakoupené tady nepatří k nejlevnějším, jsou kvalitní a originální, takže občas tady zhřeším. Každopádně o nákupech na proděti.cz ale neslyšíte naposledy :)

Tak to bychom měli/y a zase na přelomu března a dubna s dalšími mými oblíbenci nazdaaar
PS.: Samozřejmě jiné články budou normálně dřív :)))

You May Also Like

2 komentů

Za všechny komentáře moc děkujeme :)