Kostky | kidmania.sk

by - 18.6.17

Určitě jste si všimli u článku o knížce Medvěda Wrr, že jsem použila kostičky pro sestavení slova soutěž. Na kostičky jsem nachystala samostatnou recenzi a vy si ji třeba dneska můžete přečíst :)


Slovenský e-shopy většinou nehledám, neprojíždím, nějak nemám důvod. Proto jsem moc ráda, že nám kidmania.sk nabídla na vyzkoušení něco z jejich obrovské nabídky hraček. Nabízí třeba francouzskou značku Janod pro Českou i Slovenskou republiku a Haba u nás v Česku a v Bratislavě mají i kamennou prodejnu.

E-shop kidmania.sk doporučuju projít aspoň na chviličku (stejně tam zkysnete jako já minimálně půl hodiny). Výběr obrovský a samé originální, krásné hračky.

Pro Váju jsem nakonec vybrala novinku: kostky Janod ABECEDA A ČÍSLA, ale původně jsem měla v merku  tyto. Dá se z nich na interaktivní podložce postavit celé město, třeba i s parkováním pro auta :) Neměli je zatím naskladněny, tak jsem šla do těchhle písmenkových. A nakonec jsem ráda. Možná víc než Vája :D Když mě sousedi viděli, jak si na dece na zahradě skládám kostičky (skládala jsem Vali jméno), tak si ťukali na hlavu :D


Janod je francouzská značka, která vyrábí právě dřevěné hračky, hry a stavebnice a většina z nich odpovídá filosofii Montessori a pomáhá třeba i autistickým dětem.

Já jsem vybrala nakonec písmenka a čísla, protože se s Vájou učíme poznat třeba čísla ve výtahu nebo první písmenko jejího jména a budou super i do budoucna na učení. Navíc jsou to klasické dřevěné kostky, z kterých může normálně stavět, co chce.


Kostky mají interaktivní podložku, která se dá složit a je z ní najednou barevná krabice s ušima na uskladnění. Tohle je vždycky super. Abych to rvala někam do krabičky nebo do pytlíku, to už má většina dobrých výrobců stavebnic vyřešeno, stejně jako Janod. A navíc to děti učí si po sobě kostky pěkně uklízet. Teda aspoň podle toho, jak to vidím u Vali.



A ještě něco... Mně se hrozně moc líbí ten design. No jo Francouzi. Na kostičkách jsou písmenka i čísla v různách fontech, barvách, je tam třeba i hrací kostka s puntíkama...


A ještě víc se mi na tom líbí, že je prostě a jednoduše můžete použít na dekoraci třeba dětského pokojíčku. Složit jméno a vystavit na poličku. Jednoduché a super. A to jsem pořád hledala alternativu za světelný led panel, který už mají vážně všichni. Tak ji mám. A Vája bude bez kostek. Ne kecám, budem si je půjčovat. Slibuju...

kidsmania.sk děkujeme obě!



You May Also Like

4 komentů

  1. Moje dcerka si taky moc ráda hraje s kostami, doma máme však takové ty klasické - kupovala jsem je přes https://hrackyzadobrekacky.cz/drevene-hracky/barevne-drevene-kostky-100-kusu-koylo Líbí se mi o něco víc, než ty jaké máte vy. Ty naše mají totiž mnohem veselejší barvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle chytré hračky pro děti mám fakt ráda. Ne že bychom měli doma jenom ty, ale prostě je fajn vidět, že ta hračka něco rozvíjí. U nás manžel udělal ještě takovou tu hrací lavici nebo jak se to jmenuje. Je to, myslím, z Montessori metody. :) No a pak spoustu dalších věcí. Ale hračky hlavně kupujeme, protože je to přeci jenom snazší než furt něco vytvářet. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hledáte pro děti vtipný a originální dárek? Máme pro vás zde na těchto stránkách https://www.darkoviny.cz/darky-pro-deti . Tyto dárky jsou zaručeně unikátní a plný zábavy. Jeho vtipný design a originální koncept zaručují, že se děti budou smát a bavit. Je to skvělý způsob, jak rozveselit jejich den a přinést do jejich světa dávku kreativity. Překvapte děti tímto vtipným dárkem a sledujte jejich radost a nadšení. Buďte jistí, že tento originální dárek pro děti bude předmětem jejich obdivu a zábavy. Dejte jim důvod smát se a nechte je prozkoumat nové rozměry zábavy s tímto vtipným dárkem!"

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)