Seminář Feedo: PRVNÍ POMOC DÍTĚTI

by - 13.11.16

Feedo mělo pro děti připravená pitíčka od Nurture.

V pátek jedenáctého listopadu v Brně pořádalo 
Feedo.cz Seminář první pomoci. Konkrétně Seminář první pomoci dítěti. Akce se konala tradičně v Pracovně Žen s.r.o. na Skořepce a tentokrát se nás sešlo docela hodně. A to je dobře :) Jsem ráda, že myslí Feedo i na nás na Moravě, protože donedávna se tady takové akce moc neděly. A za to moc děkujeme.
Přednášející na seminářích první pomoci dítěti je Míša Knězková - praktická dětská lékařka, maminka 2 holčiček a právě taky stříbrná blogerka letošního ročníku MAMABlog roku 2016. Jestli Míšin blog neznáte, určitě mrkněte na www.mklife.czkde najdete spoustu užitečných postů ať už o inspiraci pro děti, ale taky třeba články konkrétně z lékařského prostředí

paní doktorka Míša Knězková z mklife.cz

Mám ráda akce na Skořepce, je to tam takové milé útulné. Připravený dětský koutek. Minule u semináře s Biodermou docela fungoval, protože tam byly i větší dětičky. Tentokrát se z něj ale raději udělalo parkoviště na kočárky a dětičky byly s námi v místnosti a hráli si tam. 

Do Pracovny Žen s.r.o. se nás vešlo mnohem víc - toto už je jen část maminek na konci :)

Mám ráda takové ty povídací semináře, kde se spíš debatuje, diskutuje, než že by na vás přednášející chrlil jen strohé info a potom "zvoní", tak čau a jde se... :) Tohle byl přesně ten případ toho pohodového semináře, kde se mezi náma tak různě batolily děti, kdo chtěl, dal si kávu, čaj nebo vodu a Míša vyprávěla. Ze začátku sice spustila vysokorychlostním tempem, ale to abychom stihly všechno probrat a byl dostatek prostoru i na dotazy :)

Ze semináře jsem si teda aspoň za mě odnesla kromě psaného manuálu, shrnutí toho nejběžnějšího nebezpečí u dětí - dušení, popáleniny, otravy, krvácení,... a hlavně větší klid na duši. Nepanikařit. Zachovat klid a řešit situaci která nastala s větší rozvahou. Snad to nikdy v praxi potřebovat nebudeme, ale takhle jsem jistější.

Kdo by měl zájem o seminář, už jsou volné termíny pouze v Praze v kavárně Carpe Diem na Floře:

dne 15. listopadu od 9 do 11 hodin, účast možná s dětmi
dne 24. listopadu od 9 do 11 hodin, účast možná s dětmi
dne 2. prosince od 9 do 11 hodin, účast možná s dětmi 
podrobnější informace tady.

Sledujte náš FB, v událostech najdete další semináře, které Feedo pořádá v Brně.

Byly jste někdo taky v pátek? Jak se vám to líbilo? Máte třeba nějaký nápad, o čem byste chtěli další seminář?


You May Also Like

0 komentů

Za všechny komentáře moc děkujeme :)