TIP VÁNOCE 2016 | Co se děje v noci

by - 9.12.16


Ahoj :)

Valentinka od Mikuláše dostala mimo sladkostí, banánů, jablíček a brambor i jednu krásnou knížku. Co se děje v noci od nakladatelství Svojtka & Co s nádhernými ilustracemi Simony Dimitri.


Úplně bych teď nechtěla kecat, kde jsem ji uviděla poprvé. Ale každopádně pokud chcete dobré tipy na knížky pro nejmenší děti, určitě mrkněte buď k Terez na blog Madame Coquette do knihovničky a nebo na můj poslední dobou hodně oblíbený blog Knihy dětem.

Já Lucku @knihydetem sleduju právě víc na instagramu, protože je to pro mě super instantní informace ve formě krásné fotky a stručného popisu a za poslední dobu je tam asi tak 15 knížek, který bych Váji potřebovala nutně dát. Ale zase to musím trochu rozvolnit, protože kdybych jí pod stromek naskládala jen samý knížky, asi by to nemělo ten efekt... takže to rozdělím do celého roku asi :)


Knížka a její "sestřičky" jsou krásně ilustrované a navíc poučné tak nějak snesitelně pro nejmenší děti. Nejlepší na nich jsou ale okénka, která se dají odklápět a pod nima objevíte vždycky něco nového.


Teď už vám ukážu, jak to vypadá vevnitř a pokud chcete nějakou hezkou knížku, která vaše mrně bude bavit, ještě se něco dozví a nebude stát pět set, tak tohle je dobrá cesta. Co se dějě v noci teď totiž na Svojtka&Co stojí necelých 150,-.














Hezké čtení


You May Also Like

2 komentů

  1. Škoda, že už jsem vyrostl z dětských let. Líbila by se mi. Moc hezký tip na knížku.

    OdpovědětVymazat
  2. No to jsou užasné knížky! Já jsem letos už dceři knížky nakoupila, ale rozhodně si ukládám jako tip na další dárky - protože čteme každou noc před spaním - malá to miluje a je to krásný čas, kdy jsme obě v klidu a pohodě - užíváme si to" ;)

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)