BEJBY NA KÁVĚ V OBCHODĚ | Brno - FunBaby

by - 23.1.17


Trošku jsem musela pozměnit název tohohle pokračovacího článku, protože jsem nevěděla, jestli naši návštěvu ve FunBaby v Modřicích mám nazvat jako, že jsme byly na kafe nebo v obchodě :)


FunBaby je obrovská kamenná prodejna s dětským zbožím, píšou 600m2 prodejní plochy. Kdybych byla znovu těhotná, určitě bych šla první sem. Všechno pohromadě na jednom místě a obrovský výběr. Od těhotenskýho prádla, kojících polštářů přes odsávačky, monitory dechu, chůvičky, zavinovačky, látkovky až po autosedačky, kočárky, hračky a mnoho dalšího. Tady toho pohromadě najdete fakt hromadu. Nadšená jsem z jejich "showroomů" (jestli se to tak dá nazvat) některých značek kočárků. Co jsem stihla postřehnout tak Stokke, Neonato, Britax a další tam měli svůj koutek. A srdcovka pro mě Bugaboo, takže jsem konečně na vlastní oči viděla limitku  Donkey Weekender (na úvodní fotce) nebo Cameleona Elements :) 



Třeba kočárek Neonato, kdybych si je chtěla prohlídnout a znát nějaký jeho vlastnosti vůbec bych nevěděla, kam se jít na něho naživo podívat. Kromě teda Olympie :D Když se tam zaměříte na kočárky, tak Olympie je celkem taky pěknej "šou-rům" :)


Ale zase vám tady asi neporadí... Ve FunBaby mají profíky v personálu, zakládají si na tom, protože všichni moc dobře víme, že když vybíráme kočárek nebo autosedačku, tak je to mnohdy náročnější než s výběrem auta :)


Každopádně jsme tady byly s Vájou omrknout jejich novou kavárnu. Taková "chillout" zóna nejen pro zákazníky, kteří se potřebují poradit, rozmyslet se , odpočinout,... a můžou s sebou mít samozřejmě i děti. V kavárně je malý dětský koutek s hračkama, stolečkem na kreslení a obrovskou televizí. Ta nám mimo jiné úplně stačila :) Měli tam zapnutý JimJam. 



Vája měla Babyccino. Kafíčko pro děti. Našlehaný mlíko s čokoládovou polevou. Dali jsme si dortík a chvilku poseděly. Váju mimo JimJamu asi nejvíc zaujal houpací "junykorn" neboli jednorožec :) Víceméně všechny hračky, které byly k dispozici na hraní, jsou k zakoupení přímo na prodejně. 


Babyccino vpravo na bílém stolečku.

Stoleček s omalovánkama.

krásné křesílko slon od firmy ZOPA, ještě mají lva :)

Takže tip na obrovskou příjemnou prodejnu s dětským zbožím a s malou kavárničkou. Jen tak kolem asi nepůjdete, pokud nejste z Modřic, ale jestli budete vybírat něco pro děti, určitě doporučuju si udělat čas a užít si nákupy nebo jen "kukánek" i s kafem :)



You May Also Like

2 komentů

  1. Zajímavé, tak o tomto obchodu jsem teda nikdy neslyšela. Díky za tip. To když jsem já vybírala kočárek pro našeho prcka, tak jsem ho objednávala přes internet. Konkrétně jsem ho vybírala tak, že jsem se podívala na test kočárků, který jsem našla tady https://www.rankito.cz/nejlepsich-kocarky/ a musím říct, že si myslím, že chybu jsem neudělala. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky za tip. Teď si dělám zálusk na kočárek Joie. Patří v německu mezi nejlépe hodnocené https://www.testy-spotrebicu.cz/testy-kocarku/ nebo tady https://www.vyber-si.cz/nejlepsi-kocarky-recenze/ a vidím že ho tam mají, takže to můžu v Modřicích omrknout. Ještě jednou díky :-)

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)