3 modré must have pro holky

by - 31.5.18


Dneska vám ukážu tyhle 3 modré produkty, které stojí za zmínku. A proč zrovna tyhle? Protože plní to, co slibují, fungují a tím pádem mě nezdržují hledáním jiných, lepších produktů. Což zvlášť v tomto pro mě hektickém období velmi oceňuji.


První věcí je relativní novinka na českém trhu a to od CeraVe, která je například v Americe hodně oblíbená. Já mám doma 


Vyloženě hydratační přípravky nepoužívám moc dlouho. Začla jsem třeba tak 2 roky zpátky. Do té doby jsem si myslela, že mám mastnou a problematickou pleť. Postupně jsem zjistila, že je to mimo jiné (kouřením, životosprávou, neodličováním...fuj co?) i tím, že ji nehydratuji a ona se trápí, mastí se a propuká v hysterické pupínky. 


Upřímně, nemám ráda hutné mastné krémy typu „nivea v plechovce“. Tenhle je příjemně lehký, ale přesto máte na tváři pocit takové té „nacucanosti“ ale ne těžkosti (!). Mazec. Jediný co mi trošku vadí je 25 SPFko, takže používám hlavně na noc. Ale mají přesně ten samý i bez SPF, takže pokud nechcete SPF dávejte pozor při objednávání :)
CeraVe má spoustu dalších přípravků. Já se chystám ještě na Hydratační čistící emulzi, protože chci pro sebe konečně najít ten top top top odličovák a tenhle vypadá dost slibně.



Druhá věc s velkým V nebo R nebo O je  

Renovality je hodně skloňovaná česká rodinná firma. Já jsem si trošku počkala a vyplatilo se (no jak se to vezme :)). Díky Baru (www.mamapocket.cz) jsem si všimla akce k MDŽ, kdy byla Opuncie k 3 výrobkům přibalená automaticky zdarma. Vzhledem k tomu, že jsem už měla v Renovality vybraných pár kousků a nevěděla kterej objednat dřív, tak tohle byla akce pro mě. Objednala jsem všechny (hyaluronové sérum, arganový olej a mimimast) a Opuncii jsem dostala jako bonus. No nekupto, že? Sledujte třeba @renovality na insta, občas mají poštu zdarma nebo výhodné sety,...
Opuncie je vzácný olej, kterej dělá snad všechno možný. Hydratuje, vyhlazuje, vypíná, rozjasňuje, má antioxidační, antimikrobiální, protizánětlivé účinky. Zpomaluje stárnutí pleti. Do dlaní 3 kapky, rozehřeju a navlhčený obličej oťapkávám dlaněmi.



A třetí věc i když není přímo pro mě, tak je to stopro objev roku :) Je to bezoplachový kondicionér Nivea

Největší MUST HAVE naší Valinky. Pořád zkouším nějaký rozčesávací spreje. Jeden krásně voní, jeden má blbej rozstřikovač, jeden má dobrej rozstřikovač, ale nevoní...ale většina jich má společnou jednu věc. Jsou k ničemu. Některý k menšímu a některý k většímu ničemu.
Tahle Nivea se asi moc jako rozčesávací sprej nepoužívá, ale tyjo měla by! Je to primárně kondicionér na mokré vlasy, kterej se neoplachuje, nicméně my používáme NASUCHO. Byl mojí mamce doporučen ve školce od nějaké maminky, která má dvě kudrnaté holčičky a s ničím jiným je nerozčeše. Děkuju neznámá maminko a posílám tenhle zázrak dál. Vlasy po nastříkání zvlhnou/změknou a nepochopíte, jak je rozčešete.

Teď mě tak napadá, chtěli byste nějaký článek na rozčesávací spreje a rozčesávání vlasů vůbec?


A znáte něco z mých modrých zázraků a používáte? 


You May Also Like

3 komentů

  1. Já mám zkušenost s ricinovým olejem od značky Renovality a za mě je super :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. <3 já používám na noc CeraVe a ráno hyaluronové sérum + opuncii nebo argan a spokojenost taktéž :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já zas mám jeden takový černobílý must have. Dlouho jsem totiž měla problémy s lámavými vlasy a vůbec nic mi na to nepomáhalo. Pak mi jedna kamarádka doporučila Keratin Exclusive a konečně se moje vlasy začaly zlepšovat. Teď už přípravek beru několik měsíců a musím říct, že s účinkem jsem opravdu spokojená.

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře moc děkujeme :)